Kommentera & Diskutera

Har du en egen erfarenhet som du vill dela med dig av? Eller vill du få kontakt med andra i samma situation? Skriv din historia eller efterlysning i ett inlägg här på denna sida. Du kan vara helt anonym, och behöver alltså varken uppge ditt namn eller din epostadress.

Vill du lägga upp bilder på bedragare så du gör såhär:

Använd en gratis fildelnings/lagringstjänst där du enkelt laddar upp och länkar till filer i forum, kommentarsfält, tex
Minfil.org https://minfil.org
eller
Forumbilder.se http://forumbilder.se/

1. Tryck på knappen
”Ladda Upp”

2. När bilden laddats upp klicka på knappen ”Kopiera eller Kopera filer”

Klistra in länken (som ser ut typ såhär: https://minfil.org/Xeb55b5/IMG_12345.PNG

Annonser
970 kommentarer

970 tankar om “Kommentera & Diskutera

 1. Dessutom får ni frågan om vad ni gillar önskar hos en man så är det en klockren bedragare. Det är så dumma så att alla de ställer samma frågor🥴

 2. Det finns en afroman på Instagram som stulit bilder och låtsas heta Ricard Cardozo. Han vill ha date inte pengar . Visade sitt ansikte och bad om ursäkt för att ha ljugit inför Gud och tror att någon skulle vara intresserad. Jag grillade honom rejält med flit och anmälde honom för bedrägeri eftersom det inte är tillåtet att sno annans identitet! De där avskummen är helt obetydliga så passa er och ställ frågor för varje gång de påstår något om att ha pengar, tonåriga barn, dubbla nationaliteter och läs på på nätet. Alla är inte efter pengar men stjäl andras foton som vardags mat.

 3. Kolla om numret på whatsapp är + 1 nummer till USA. Det dräller om afro män som kontaktar kvinnor på det sättet. UN hjälparbetare finns också som tyvärr är afromän jag såg härom dagen då jag berättade att ja vet att han luras. Fick se hans bild och ja, en afro som stulit bilder på en vit man. Dessa borde hängas i solnedgången. Ursäkta men stöld och försök till medveten bedrägeri finns ingen ursäkt till när man har det som heltidsjobb. Instagram, FW wahatsapp gör inget utan låter de bara att öka! Lägg mer pöbeln !

 4. Finns de någon som har skrivit till en man som heter Bryan walter han säger att han jobbar i hamburg och ny är han Turkiet Ankara på not med olja att göra med. Han skickade sin pass till mig och han är amerikansk från texas. Passet står det new jersey. Och han har arbetat i Hamburg fick order till Turkiet. Han säger att han öppnar ny delägare till arbete där och han köper för 10000 euro saker dit. Men eftersom som han jobbar där ville han ha mitt hela namn för han ville ge där borta iturkiet mitt namn att jag skulle vara närmaste anhörig. Ifall det skulle hända något där exempel om han skulle dö då skullle jag få ärvä. Jag svarade att jag ger inte mitt hela namn vi har alldrig träffast att jag är inte dum i huvudet. Han svarade att om han hade haft familj då skulle han inte frågat mig. Alldrig att jag ger mitt namn till någon okänd. Jag har kvar honom i whattapp men jag vill bara se vad är det nästa han hittar på. Han är 59år bryan walter Finns de någon som har haft samma man från tinder. Tack för svar ulla

  • En typiskt bedragare. De är väldigt skickliga i manipulation. Svara honom att du skall flyga till Mars med Elon Musk. Och tack o Goodbye!

  • Hej!
   Blev kontaktad av en man som heter Paul på Tinder. Arbetar i Ankara med reparation och underhåll av water-pipeline. Civilingenjör. Bor i Indiana, men född på Nya Zealand med italiensk mor och nyazeaändsk far. Trevlig och skriver väl. När han ringde första gången stämde inte röst och ålder tycker jag. Accenten var heller inte varken amerikansk eller som jag tror nyazealändsk. Jämför den med hur de talar i Australien. Detta lät som en person som kommer från Afrika. Detta skrev jag direkt om till honom. Förklarade med att han har en ”hard accent”. Några önskningar om pengar har inte kommit ännu. Snarare hör han inte av sig så ofta som förut. Kanske förstår han att jag inte är lättlurad. Undrar dock vem mannen på bilderna är. Kan man söka på nätet och hur gör man?

  • Hej Ulla!
   Min kontakt heter Paul i Ankara. Civilingenjör. Anställd på Dorman Engineering. Arbetar med water-pipeline. Bor i Indiana. Från Nya Zealand ursprungligen. Kan det vara samme man tro? Först kontakt på Tinder. Snabbt ville han ha kontakt på Whatsapp. Först +1 nummer. Nu +90 nummer. Mycket charmerande och vältalig, men jag har mina dubier och har haft det hela tiden. Det har inte varit tal om pengar (ännu). Har du foton? Det har jag. Kontakta mig om du är intresserad på kristina.nilsson10@gmail.com

   • I stort sett ALLA de som kontaktar personer i andra länder än där han/hon själv befinner sig, bör man vara mycket försiktig att fastna i. Upprepar igen det vi många sagt om och om igen – det är ligor el ensamma som fiskar efter pengar! Inget annat. Vilka namn och påhittade yrken/arbetsplatser de använder spelar ingen roll. Allt är fantasi och lurendrejeri till 100%.
    Det man kanske kan test är att be personen om telnr och ringa upp, men förstås med inställning som inte visar ditt telnr. Ofta ger rösten, språket en rätt klar bild av personen. Jag var dum nog att ge mitt nr. Mest av nyfikenhet…
    Han ringde en vardag mitt i natten. Trots att han låtsades vara på oljeplattform utanför Norge….. Borde ju ha bättre koll på tidsskillnaden! Rösten och de engelska ord han använde avslöjade att han absolut inte var från England. Dessa personer är tydliga och klara scammers. Bilder, namn, arbetsplatser är stulet/påhittat. Det är ju inte en person som kontaktar dig utan business-ligor. Dom är ju kreativa och har väl antagligen tyvärr fått många att betala millioners millioner efter att ha lurats att det handlar om kärlek. Man borde ju ta upp detta och sprida kunskapen i media. Kanske borde kontakta uppdrag granskning på TV.

   • + 1 nummer används ofta av bedragare. Be om ett FaceTime samtal så får du kanske en förklaring på ” dålig mottagning” eller att personen stulit foton av en vit man och är afro. Har sett och hört😡

  • Hej!
   Du har fortfarande inte svarat. Skulle vara intressant att jämföra foton.
   Hälsningar
   Kristina

 5. Som ett skolexempel. Det vet exakt dessa ordalag de använder men byter bara ” arbetsplatser” från oljeplattformar, militära placeringar, kirurgsalar, professor utbildningar etc. Må hinhåle ta dem! Sociala medier kryllar av dem.De spelar in falska röstsamtal, filmar och har ofta inte möjlighet att använda sina bankkonton, kort, telefoner, internet samtidigt som de uppenbart ringer och chattar men använder falska telefonnummer eller tillfälliga som inte kan spåras och utnyttjar kvinnor och män långt bort ifrån av samma skäl.

  • Till tanita55
   Mycket bra skrivet stämmer till 100 % allt du skrev om dom 🤗❤
   Till D som utför sina bra talanger genom att bedraga på pengar och spela på andras känslor
   genom att lyckas få kontakt med folk på nätet.

 6. Jag vill varna för en dejting bedragare som jag fick kontakt med på HP för 3 veckor sedan. Han sa sig heta Josh Taylor vara 65 år och var änkling med 14 årig son Hilton. Han var engelsman och bodde i Illington London men var nere i Syrien som högre militär och hade varit där under fyra år. Han skrev att han inte kunde ha sin profil på HP så han bad om min Mail adress och han fick den. Snabbt kom det trevliga Mail och han skickade foton på sig själv som visade vara någon annan oskyldig man. Han skrev långa romantiska Mail, skickade romantiska låtar ftpn Youtube och vackra kort. Han blev så förälskad i mig och höjde mig till skyarna, tyvärr föll jag för allt och var så lycklig. Han skulle lämna Syrien inom 2 månader sa han men efter två veckor sa han att han saknar mig så mycket så han hade lämnat in en ansökan om att få flyga hem till mig på ett viktigt möte. Han sa att han fick det brvuljat men att de inte bekostade resan till Sverige så han fick sjökv betala det. Han bad mig om att betala hans biljetter som sammanlagt gick på ca 18000 kr, sa att jag ska försöka låna pengar.
  Jag lånade inga och sa att jag tyvärr inte kunde hjälpa honom ekonomiskt, då blev han förändrad och frågade om jag ville han skulle bli dödad där nere och blev väldigt kortfattad på Skype som vi haft b några dagar. Han liknade mannen på bilderna men i Skype var det väldigt dålig bild.
  Vi kom fram till att en bild han sänt till mig i militärkläder var Photoshopad och inte äkta.
  Jag fick en dålig magkänsla när han förändrades så efter detta med ekonomin, sa att han kunde ju fråga sina grannar i England som hade hand om hans son när han var i Syrien, fick till svar att de kunde bli arga på hans son. Sista kontakten var igår och jag har tagit bort honom på Skype och lagt honom på Spam på milen, fick två romantiska kopierade Mail i morse, svarade inte och kommer inte att göra det heller.
  Så glad att jag inte hade pengarna och att mina vänner varnade mig och hjälpte mig hitta att han var en bedragare. Så nu vet jag kännetecken snabbt om jag råkar ut igen, man blir bara så arg att någon kan sitta och utnyttja en oskyldig persons känslor för att få pengar.
  Finns kanske fler som råkat ut för denna troende ”sergeant Josh Taylor”.

 7. Låter som en scammer. Det är så de gör. Om han hör av sig snart vilket de ofta gör med ännu en ny historia och lite hotfulla eller får dig att känna dåligt samvete så är han en klockren scammer. Dessa gifcards går till att ge dem möjlighet att hålla igång flera kontakter samtidigt i Europa dvs. Så långt borta att de inte kans påtas. Be honom maila så ska du se att han inte gör det då mai kan ofta spåras meni nye whats up, datingsidor, Instagram ellerandra liknande forum. Han kommer inte ringa via FaceTime för de vill inte visa sitt riktiga ansikte.

   • Klar och tydlig scammer-kontakt! Det handlar ju oftast om gäng/grupper, runtom i världen, som skriver dessa mail med stulna bilder på människor som sin ”profilbild” och enkelt håvar in pengar genom människors kärlekstörst. Handlar icke om känslor utan om siffror, pengar.
    Så – avsluta all kontakt med dessa personer som öser över er ”kärlek” utan att man träffats.

    • Och framför allt: Sök inte kärleken och lyckan utanför er själva! Den finns inte där och leder oftast till fel relationer och i värsta fall att bli lurad för andras vinnings skull. Sök inom er i första hand . Det är där kärleken och lyckan uppkommer. Då kommer även människor upp i ens liv som ska finnas där. Det som är meningen att bli blir oavsett vad vi gör eller inte gör.

 8. https://minfil.com/A3mb8asfn7/IMG-20190412-WA0000_jpg

  Någon som känner igen Mario Ricci?
  Han påstår sig arbeta med ett byggprojekt i Dubai och har gjort det i ca 1,5mån från att vi börjat ta kontakt via Match.com.
  Han har skickat många och långa kärleksmail och förklarat och ordat om hur mycket jag betyder för honom.
  Så kom det, för två veckor sedan: Att han skulle blivit av med sin ryggsäck på stranden innehållande en hel del kontanter i olika valörer samt Visa och MasterCard och endel viktiga dokument. (Allt detta skulle i gen normal människa nära med sig, det skulle man låsa in i safebox, eller vad det heter.)
  Fick frågan av honom om jag kunde ordna ett Apple gift card med ett värde på 500kr till honom via länk så att han kunde fixa något i en katalog på hans projekt.
  Men jag så tvärt nej, att jag ej har möjlighet till det.
  Och nu är allt tyst från honom.

 9. Hej! Vill varna för en man som finns på Tinder. Han heter Magnus ”Lången” Andersson – Målare 48 – Borås. år. Han har en dom på sig för att ha misshandlat sin före detta sambo i augusti 2017. Har stora alkholproblem och blir väldigt aggresiv när han dricker. Vill inte att andra kvinnor ska bli misshandlade. vem vet om han misshandlat andra kvinnor som tyvärr inte vågat anmäla.

 10. Jag vill också varna för s.k. bluffdetjingsidor. Det är sidor som har 90 % fejkade robotprofiler, drar mer och mer pengar från ens bankkort utan att informera i förväg och har en omöjlig avregistreringsprocedur som innebär att man måste spärra kortet för att komma ur. Går man till polisen kan de oftast inte göra något eftersom det är nästan omöjligt att hitta bedragarna. Expressen har en artikel om detta fenomen:
  https://www.expressen.se/gt/utstuderade-bluffen-pa-sex–och-dejtingsajt/

 11. – – – – – – – – – – – – – – – –

  Halloj

  Hej kära bloggläsare!

  En journalist på Ekot på Sveriges Radio ska göra ett reportage om romance scams. Hon skulle vilja komma i kontakt med någon här som har blivit drabbad (eller som är anhörig till någon drabbad).

  Anonymitet är helt ok.

  Är det någon som är intresserad så hör av er till mig via kontaktformuläret på bloggens förstasida, så förmedlar jag kontakten.

  – – – – – – – – – – – – – – – –

  • Ja jag har nyligen blivit love scammad på 42:000 och med fina löften som uteblev. Jag kannorna beroende när? Bor i Fruängen. Ps. Har semester mellan 30/4-7/5-19

  • Journalisten borde även intervjua/ha med de män/kvinnor som ”jobbar” som ”romance scammers”.

   Dessa personer, oftast unga kvinnor och män, rekryteras via Arbetsförmedlingen och liknande instanser, som ”support” aka chattoperatörer, som jobbar hemifrån. Först när man genomgår ”provet” får man reda på att man skall hålla på med bedrägerier

   På Flashback finns det ett forum där dessa skurkaktiga individer diskuterar hur fort de kan lura av en pengar.

   En kvinna i 50-årsåldern i Göteborg lär vara VD för ett av dessa skurkföretag. De andra håller till i bl.a Nederländerna, Cypern, Malta och UK/Thailand.

 12. Hej,

  Vart ska jag börja? Jag skäms så otroligt mycket. Har fallit offer för en bedragare och har betalt en i mina ögon ansenlig summa pengar. 6500 euro.

  Jag har några frågor.
  Kan man spåra en mailadress? Gmail?
  Hjälp att anmäla detta till Amerikanska armen vilken bedragaren utger sig för att tillhöra.
  Hur ska jag gå till väga?
  Jag känner mig så fruktansvärt dum bara.

  Har ni möjlighet till kontakt med mig så jag kan reda ut frågetecken?

  • Du skall inte skämmas. Dessa ”romance scammers”-bedragare är oerhört skickliga, och vet vilka ”knappar” de skall trycka på för att man skall ”falla”, för deras smicker-svada.

   Gmail som går via webmail, kan bara spåras av Google. Varje webbmail har ett unikt nummer som kan kopplas till användarens IP-adress. Det är bara säkerhetstjänsterna, som FRA, NSA, CIA, MUST och motsvarande som har tillgång till denna information, förutom själva Google. För att Google skall släppa till denna information så måste det minst vara ett polisärende, som polisen tycker är viktigt att utreda.

   Gmail via mejlprogram som Outlook och Thunderbird, skriver IP-adressen direkt i mejlet.Den kan man se ifall man tittar på mejlets kod.

   Vet man IP-adressen så vet man var i världen bedragaren finns. Använder bedragaren en proxy så blir det mycket svårare. Den IP-adressen man får fram efter en proxy, är var proxyn befinner sig, inte bedragaren. Då får man hoppas att bedragaren gör ett misstag när denne kopplar upp sig till Internet, och läcker sin riktiga IP-adress.

   Jag råkade ut för en sådan bedragare. Kvinnan ”Larisa” och hennes son bodde i staden Penza i sydvästra Ryssland. IP-adressen visade att mailen kom från östra USA, från Florida till New York.

   Gör en polisanmälan så det finns registrerad i polisens system. Känner du någon riksdagsledamot så skriv till denna/denne och be att dessa bedrägerier skall utredas. Kontakta också Interpol, den internationella polisen. De kommer att skicka tillbaks dig till den svenska polisen. Hör tillräckligt många medborgare av sig så kommer de att agera. Prenumerera gärna på Interpols nyhetsbrev.

   Det finns några bra Facebook-grupper där du kan dela dina besvikelser och erfarenheter med andra som blivit svindlade. Gå med där och berätta där, som du gör här, om dina erfarenheter.

   Slutligen, det är minst lika många män som kvinnor, som blir romans/kontakt svindlade. De flesta av oss män berättar aldrig om det för någon, inte ens i forum som denna.. Hur korkade och lättlurad man var vill man inte höra från kompisarna i all evighet. Därför tar det extra hårt på modet och humöret.

  • Hej,
   Har inte koll på om det hår att spåra mejladress. Spelar väl ingen roll om du har en falsk identitet.
   Men det där med ”amerikanska armen”
   är ju bara påhitt. Scammers-ligorna använder ofta den eller tex oljeplattform-bolag som arbetsgivare. Välkänt! Som sagt om och om igen – detta är ligor som sitter i en annan världsdel. De kopierar/stjäl andras profiler.
   De bygger sitt penningbedrägeri på kärlekstörstande nordvästlänningar.
   Ibland undrar man om högre uppsatta i vissa länder också är inblandade.
   Man behöver inte skämmas, kontakta uppdrag granskning el liknande program som verkar vara de enda som tar tag i vår tids fusk och lurendrejeri.

 13. Vill varna .. blev bedragen på ett antal hundratusen för ca två år sedan. Idag var jag på Tinder mötte en fantastisk man. Han heter Viktor .. lät för bra för att vara sann. Fråga honom rätt ut om han är en love Scammer.. Pang så försvann han. Det är ju faan att dom är överallt. Fördjölvligt så arg, samtidigt likgiltig. Alltså jag har toppjobb så trött att dessa as tar upp min tid och mitt liv.

  • Träffade oxå en Viktor sa att han var hälften Amerikan hälften Ryss, ingenjör och såg väldigt bra ut! Bodde i New York . Allt verkade för bra för att vara sant. Tok seriös… Undrar om det är samme man? Han hade blå kostym och flintskallig men oerhört vacker? Blev oxå tyst när jag undrade hur han hittade mig i Sverige och varför han söker kvinnor här och inte i USA…

   • Hej var det någon som tittade på dr Phil i går och i förrgår? D handlar om en äldre läkare som hade träffat en ung kvinna genom nätdejting. Hon påstod en hel massa för honom. Och d här pågick i 6 år tid med löften om låda ärvpengar och låda med diamanter som skulle fraktas till Usa från Nigeria. Mot hans hjälp att frakta den till Usa. Alltså hur godtrogen kunde han vara. Nästan 1 miljon dollar hade han lagt ut på frakt och pengar till henne. 6 år tid en kvinna som inte existerade. Och sen lådorna som skickades till slut hos dr Phil studie visade sig att dom var tomma. Må han vara en bra läkare men hur korkad kan man vara att han trodde historia med tjejen var sann? Och dessutom på gå så långt tid 6 år.

    • När man är ”ensam” och kärlek och känslor är inblandade, då får man lätt ”tomtar på loftet”, oavsett man är man eller kvinna, eller ser sig själv som en ytterst smart och svårlurad person.

     Om det kan man läsa bl.a i detta forum här.

     Man kan säga att när kärlek och känslor kommer in, så försvinner all vett och förstånd man har.

 14. En man på Instagram lyckades lura mig under 5 månader på 40.000 kronor som sade sig arbeta på oljerigg i bla. Iran, Mexiko och Turkiet längre sedan. Han är en sann romancescammer. Är fortfarande på Instagram. Har en dotter som heter Sara i Spanien och storyn om boxar, managers, deliverycompanies som skickar oprofessionella varningsmail om olika typer av besvär och indirekta hot om man inte betalar. Mannen säger sig bo i Alberta, Canada men tel. Nr går till USA. Kan inte ringa mig pga. dålig mottagning eller förbud på oljeriggen. Klassisk sol- och – vårare som skyller allt på dig när du bryter och känner sig kränkt. Psykopatiska drag känns det som.

 15. Mannen som är en romancescammer på Instagram kallar sig steveppiren eller steveppire.Har äldre bilder på Instagram utom möjligen senaste profilbilder. Varning!

  • Var precis inne och tittade på steveppires profilbild på Instagram. Fick omedelbart gillande inlägg från en parkermikie, ser ut att vara samma man på fotot som steveppire………..Bedragare

 16. LEIF LÖFGREN MOTALA är i farten , han har stora skulder och är nu singel och letar säkerligen nya offer,, Han är mycket manipulativ och falsk ljuger om allt.. var på er vakt tjejer

  • Jadu Angela. Men 50 år gammal o
   Arbetande på socialkontoret i Motala
   Kanske man kan förvänta sej mer..
   Eller ????😂😂

 17. Jag vill varna för en man som kallar sig Alexander Smith och säger sig vara militär på ”undercover”uppdrag och stationerad i Jemen. Han är 52 år, 175 cm lång, 88 kg, brunhårig och brunögd. Han påstår att han har en son, Mason 14 år, som går i skola i Storbrittanien.

  Han kontaktar via FB Messenger och skriver på svenska till en början. Vill fortsätta kontakten på Hangout och frågar efter mejladressen. ”Förstår” svenska då han säger att han lärt sig svenska av sin svenska mamma. Han upplevs vara öm, belevad, känslig och trovärdig.

  Till en början är det som kompisar emellan men sedan börjar han inleda varje meddelande med smickrande saker som ”Du symbol för skönhet” (You epitome of beauty) osv fast på engelska.

  Hans föräldrar omkom i en flygolycka när han var tio år och har därför vuxit upp på barnhem då hans släktingar inte ville kännas vid honom. Han påstår sig vara änkling sedan 4 år tillbaka då hans fru blev påkörd.

  Efter ha känt varandra i c a 2 v berättar han att han ska iväg på ett uppdrag som kommer vara två till tre dagar och han kommer inte kunna skriva.

  När de tre dagarna har gått får jag ett mejl där han berättar att uppdraget att förstöra rebellernas/talibanernas tillhåll har lyckats och bland alla vapen fanns det en väldigt stor summa US dollar som de tog med sig till den jemenitiska regeringen. Som tack gav regeringen varje soldat som varit med 1,500 000 dollar. Eftersom de inte var tillåtna att ha pengar på basen så sa han att han skulle skicka pengarna till mig och bad mig därför om fullständig adress och telefonnummer. Han skickade dom till mig för att bevara dom tills han kommer och hälsar på, för att han älskade mig och litade på mig skrev han. Efter ett litet tag får jag en relativt suddig bild på en flygföljesedel som då ska vara ” beviset” att han har skickat detta i en plåtlåda via ett ”pålitligt” transportföretag som militären använder.

  Senare får jag ett mejl från transportföretaget om att konfirmera uppgifterna. Jag gör det och får sedan nästa morgon ett mejl till om att det befinner sig i Italien, Milano internationella flygplats, och att för att paketet ska kunna leveras måste jag betala en tullavgift på ungefär lite mer än 8 000 euro då värdet på paketet överstiger 40 000 pund. Jag pratar med honom om detta och han försäkrar mig om att jag kan ta pengar från paketet för att ta tillbaka tullavgiften. Jag tvekar då det är mycket pengar och vi blir nästan osams men han ber mig tänka på saken tills dagen efter.

  Jag letar upp det företag som han påstod skulle transportera paketet på nätet och skrev in det nummer som jag hade fått via mejl för att kunna spåra det. Fick ingen träff alls….jag sökte på det namnet på företaget som fanns i mejlen och fick upp en helt annan sida med ett liknande företagsnamn som det tidigare. Gjorde samma sak igen fast på ”fake” sidan och då helt plötsligt står det att paketet är i Italien på Milanos internationella flygplats. Detta gör att jag verkligen drar öronen åt mig.

  Nästa kväll skriver jag att jag har avslöjat honom och att jag inte vill ha något mer med honom att göra. Han försöker att övertyga mig, ge mig dåligt samvete, smickra mig och allt sånt där bara för att jag ska ändra mig. Till slut svarar jag honom inte och nästa dag tog jag bort Hangout- appen.

  Ber om ursäkt för ett så långt inlägg men med detta hoppas jag att jag förhindra någon hjärtesorg.

 18. Hej! Någon har som har haft kontakt med en Michael Jonsson på happn eller tinder? Han säger att han bor i sthlm men vill bara prata på Skype.. Tycker det känns skumt.

  • Hej
   Fråga var i Stockholm han bor. Det finns 6 personer i Sthlm som stavar sitt namn som han. Inte svårt att kolla. Vill man hålla sig hemlig så är det väl absolut skumt och du borde klippa av direkt.
   Mitt tips!

   • Jag har försökt kolla upp utan att fråga var han bor, han är född 90 och det finns ingen registrerad i den åldern.. Så antagligen fake, bara att inse! Så tråkigt bara!

 19. Jag har varit lurad, men inte lurad på pengar. Jag vet inte varför, men jag accepterat den mannen som vän på Facebook.Men så fort fick han mig som vän inaktiverat han sin Facebook och ville prata med mig i Hangout . Han hette JASON MALONE och sa att han jobbar nånstans på havet. Hur som helst den mannen kunde verkligen älska. Varenda morgon och kvällen massor av kärleks förklaringar.. Tills en morgon sa han behöver 15000 kronor, han ville komma till mig. Det var varnings tecken. Jag sa till honom om man frågar en gång till om pengar vi kan göra slut på en gång. Men nej han fortsatte ”älska” mig som att jag inte sagt något. Efter ett tag plötslig sa han att det är så kallt och han vill köpa elektrisk jacka som kostar 500 dollar och att hans dotter har inga pengar äta mat. Det var första gång att jag hört att han har dotter. Jag gjorde som jag sa honom. Önskat honom lycka till och har aldrig kontaktat honom. Annars sa han att han bor i Illinois nära Chicago

  • Solklart fall, en bedragare.

   Avsluta kontakten med ”Jag önskar att du dör olycklig” .

   Många av bedragarna är mycket skrockfulla och tar sådant på allvar. Karma, som det ibland kallas

   • Tack Dennis. Jag har förväntat mig att han ska försöka kontakta mig en gång till. Och det gjorde han. Självklart , han ”älskar” mig mest i hela världen. Då fick han den värsta ”karma” ord 😄. Han var ”ledsen” och ”sårad” 😁 Jag hoppas att han ska lägga av nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s